Ska det få gå till såhär!!!!!?????

OBS! VARNING FÖR MYCKET KÄNSLIGA BILDER!!!Bara se, titta, lyssna och... LIIIIID!!!!!
Tänker inte låta mer sägas...
Filmen säger ALLT!

VIDRIGT!!!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Tycker också att det är en hemsk film som verkligen visar hur illa det är för vissa raser. Jag själv gillar cavalierer men jag kommer aldrig att köpa någon i dagsläget. Också hemskt att den engelska kennelklubben har tillåtit far och dotter parningar. Klart att inte det är bra.Nej filmen visar verkligen hur illa det kan gå ibland när vi vill ha ett snyggt skal och inte tänker längre. Vi är inte gud.

2012-03-11 @ 19:22:09
URL: http://maysan-astrid.blogspot.com
Postat av: Jasmine

Hej Sofie!Nej, vi är verkligen inte Gud, men jag tror många där ute gärna vill låtsas vara det och leka med sådant de inte kan hantera.

Jag tycker att det är vidrigt och jag lider så med alla dessa stackars hundägare som drabbas av detta.

Det är inte bara att avla och sälja... Det finns såååå mycket mer ansvar bakom, för hundrasens, individens och blivande hundägarens skull.

Det är klart att vi vill bevara våra raser, men till vilket pris???

Det kommer kosta mer än det smakar...

/J

2012-03-11 @ 20:10:11
Postat av: Sofie

Ja precis. Alla vill väll köpa en så frisk hund som möjligt med de förutsättningarna.De räknas till urhundarna nu men har varit tillsammans med vinthundarna och får vara med fortfarande på deras utställningar. Ja de är mycket egna i sitt sinne :) mycket humor och massor med gråa hår på matten ibland.

2012-03-11 @ 20:33:38
URL: http://maysan-astrid.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej Sofie!

Sant. Hundarnas hälsa MÅSTE gå före allt annat!Jag vet inte jättemycket om Faraohundarna, men har förstått att de är lite "egna". Ungefär som katter. Tibbar (som min egen) är ju också ganska "egna". Tror minsann ibland att de är blandras med åsnor! =)

Du kan lära dem precis ALLT (de är lika lättlärda som alla andra hundar), men bara om/när det passar dem och om belöningen är stor nog för att vilja anstränga sig. =)

Har själv alltid varit tidigare varit främst en kattmänniska och det är väl kanske just därför jag idag gillar Tibbisarna... Men som sagt, de saker som är de mest charmerande med dem är också de saker som man sliter sitt hår för ibland... =)

/J

2012-03-11 @ 20:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0