Något för Ella?: Back On Track filt/bädd/madrass

Har funderat lite fram och tillbaka över att eventuellt skaffa någon form av bädd/dyna/filt av märket Back On Track...

De ska ju vara bra, sägs det.
Jag har faktiskt ingen aning.
Tydligen ska de på något vis återreflektera hundens egen kroppsvärme och vara bra för blodcirkulationen, vilket är bra för både muskler och leder.

Frågan är:
Är detta även bra i förebyggande syfte på helt friska, normala familjehundar, eller ska det egentligen bara användas då man konstaterat att hunden (i det här fallet) har problem med leder, muskler, artros o.dyl.?


Back On Track hundfilt

Hundfilten har många möjligheter: Man kan ha den i bilburen som ett liggunderlag så hunden håller sig varm, eller i biabädden så att hunden blir mjuk i sin muskulatur och i sina leder. Även husse och matte kan använda den. Bara fantasin sätter gränser för hur minifilten kan användas!


Back On Track hundbädd oval

Den ovala hundbädden har många möjligheter: Den är smidig att ta med vart man än ska då det medföljer en liten säck att stoppa den i. Perfekt till bilen/bilburen som ett liggunderlag så hunden håller sig varm, eller i biabädden så att hunden blir mjuk i sin muskulatur och i sina leder. Den har halkskydd undertill för att den skall ligga still på underlaget man lägger den på. Bara fantasin sätter gränser för hur hundbädden kan användas!


Back On Track hundmadrass

Med keramiskt textilhölje runt en mjuk och skön minnesskummadrass som är tryckavlastande för djuret. Tyget är avtagbart så det går lätt att tvätta.


Hundfilten finns i 2 mindre storlekar och kostar ca. 350:-
Den ovala hundbädden finns i 3 storlekar och kostar mellan ca. 500-1300:-
Hundmadrassen finns i 5 storlekar och kostar mellan 600-1900:-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0