Oväntat veterinärbesök!

Vi måste åka upp med Ella till veterinären och röntga henne...

Igår när hon skulle upp i sängen och ställde sig för att bli upplyft så skrek hon till. Jag gav henne en Rimadyl och bestämde mig för att se hur det var imorse.
Jag fick lyfta ner henne från sängen när det var dags för frukost, sen gick hon ut till köket (hon brukar trava), åt och gick tillbaka in i sovrummet (brukar annars ha väldigt bråttom tillbaka!). När hon sen skulle hoppa upp i sin Biabädd så kunde hon inte det... Hon ville inte heller ställa sig på två ben för att man sedan ska lyfta upp henne... Jag fick lyfta upp henne direkt från golvet istället.

Föstod då att det var ganska illa ställt.

Ringde veterinären och de sa att antingen fick vi komma och röntga henne, eller så var det strikt vila hela helgen för att sedan avgöra på måndag om det blivit bättre.
Men jag känner mig själv och jag hade inte klarat att sitta här hela helgen och observera henne och oroa mig, så jag bokade en tid till nu 13.30.

Jag tog ut henne en liten promenad för att hon skulle kissa och bajsa och för att kunna observera hennes beteende. Det var som jag väntade mig... Ganska illa...
Hon vill inte trava alls, bara gå, jag fick lyfta henne både nerför och uppför trapporna i trapphuset (5 trappsteg), hon kunde knappt ta sig varken upp eller ner för trottoarkanter o.dyl.

Har vi riktig otur så är det nå´n form av diskbråck...

Usch, jag hoppas att hon kommer lindrigare undan än så, stackars liten.

Vi ska alldeles strax köra iväg till Din Veterinär, www.pyramediadb.com så får de kolla henne ordentligt.
Får hoppas att det räcker med vanlig röntgen, annars får vi remiss till Djursjukhuset...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0